Er Tether en bedre værdibutik end Bitcoin?

En vare er ikke et værdibutik, medmindre det har et netværk, der er så magtfuldt, at det er i ingen interesse at ikke tro på påstanden. Det modsatte af denne beskrivelse passer til at være en bedre butik med værdi. Ledende stablecoin og det fjerde største digitale aktiv ifølge markedsværdien, Tether, sigter mod at konvertere kontanter til cryptocurrency for at trække det tæt på værdierne i forskellige vitale valutaer.

I løbet af prisfaldet den 12. marts, kaldet “Black Thursday”, hvor prisen på nøgleaktiver faldt til det halve af prisen. Mens andre digitale aktiver faldt hurtigt, steg den samlede mængde Tether i udbuddet markant.

Siden denne periode havde Tether aldrig set tilbage, men har været vidne til en betydelig vækst mellem den tid og nu

Det blev for nylig annonceret, at Tethers markedskapitalisering var vokset langt over $ 10 milliarder , hvilket er to gange dets tidligere markedskapital, da året startede.

Når det går efter rekorder, har Tether nu sat en ny rekord ved at være den første Stablecoin til at nå denne milepæl. Som et resultat steg værdien af ​​økonomisk værdi, der blev skubbet op gennem Tether, hurtigt. Et andet kritisk aspekt var Tether’s transaktion dagligt, som har oplevet en hurtig stigning til rivaliserende Bitcoin.

3 nøgleelementer, der er medvirkende til Tether’s hurtige stigning

I øjeblikket viser Tether’s daglige tal en værdi på ikke mindre end 33 milliarder dollars med Bitcoin bare lidt over det i et 30-dages vindue. Ifølge eksperter har tre nøgleelementer været medvirkende til Tether’s hurtige stigning, idet de første var investorer, der valgte at opsamle mere af det digitale aktiv, indikeret af et skyn for den amerikanske dollar.

Mens det andet ser ud til popularitet og tilsyneladende succes, er det tredje, at investorer vælger at bruge stablecoins til at holde Bitcoin

Den samlede værdi af stablecoin-markedet er et tal langt over 10 milliarder dollars efter den massive vedtagelse, det har haft i de foregående uger. Da Tether hurtigt vokser, har mange kryptoentusiaster håbet på at finde ud af, hvad det staver for Bitcoin.

Ifølge en krypto-influencer bemærkede han, at Tether nu banker markedet for digitale aktiver . Ser man det fra en bredere vinkel, mener nogle eksperter, at Tether kunne forstyrre Bitcoin for at blive reservevalutaen for markedet for digitale aktiver.

En vigtig kendsgerning er dog at bemærke, at Tether over tid har vist, at det er et afgørende element i krypturummet. Flagskibets cryptocurrency har set sit marked stagnere i de foregående uger og handlede omkring $ 10.000 til $ 10.500 mærket. I øjeblikket har Bitcoin set sit marked bryde modstandstallet for at hvile på lidt over $ 11.000.

Hvad Tether-vækst staver for Bitcoin

I øjeblikket har Tether fortrængt Bitcoin for at cementere sit ophold øverst på bordet, når det kommer til den mest transaktive valuta i den offentlige blockchain.

Bitcoin kan snart blive skubbet til siden af ​​Tether for at blive de mest dominerende digitale aktiver på offentlige blockchains. Selvom Bitcoin i øjeblikket nyder sin opadgående tendens på markedet, har USDT været vidne til en stigning i brugertilstrømning i de sidste par måneder. Når man bemærker denne stigning, er Tether måske godt på vej til at tage Bitcoin’s plads.

Når man tager et kortvarigt kig på, hvad Tether-vækst betyder for Bitcoin-markedet, udsendte en analytiker på Twitter i sidste måned, at de kritiske ændringer i Tethers markedskapitalisering har været ansvarlige for Bitcoins-prisstigningen gennem årene. Efterhånden som historien kan vi forbinde den nuværende Bitcoin-boom med den hurtige stigning i Tethers markedskapitalisering.

Similar Posts