Bitcoin går til 1 million dollar i det neste tiåret sier Kraken administrerende direktør; Høydepunkter ETH & DeFi

Markedene brenner på grunn av all pengetrykk som skjer og som gjør det å holde USD “et veldig risikabelt potensial.” Foruten HODLing BTC, sier Jesse Powell at ETH er en annen ressurs folk burde se på.

“Det er enormt mye fart bak Bitcoin akkurat nå, spesielt når vi fører opp mot slutten av året,” sier Jesse Powell, medstifter og administrerende direktør i kryptokursutvekslingen Kraken.

I intervjuet med Bloomberg snakket Jesse om all usikkerheten som kommer om pengetrykk av dollar, og børsnoterte selskaper som samler en posisjon i BTC, skyver markedet fremover.

Historisk har spørsmålet vært hvordan rettferdiggjør du å ha en så eksotisk flyktig eiendel på balansen, og i år har det vært hvordan du rettferdiggjør å ikke ha det med Bitcoins 300% oppadgående YTD og den slags inflasjon vi ser nå i markedet, sa Jesse.

“Å holde dollar virker som et veldig risikabelt potensial sammenlignet med noe som Bitcoin, som er helt forutsigbart og enda større butikkverdi enn noe som gull.”

Jesse Powell
Medstifter og administrerende direktør Kraken

Bare HODL

Når det gjelder akilleshælen til Bitcoin, dvs. volatilitet, ser Jesse det ikke gå hvor som helst når som helst snart, selv om institusjonelle investorer er her. Sa Jesse,

“Jeg tror ikke vi kommer til å se en lavere volatilitet bitcoin i lang tid. Kanskje ikke før Bitcoin erstatter alle verdens valutaer, noe som de sanne troende har spådd ville skje hele tiden. ”

I følge ham skal vi se mye volatilitet mellom $ 28 000 og en million dollar per bitcoin, som han sier er “potensielt et tiår til.”

Som sådan fastholder han at Bitcoin ikke er “for svak av hjertet”, og i stedet for å handle på denne eiendelen, anbefaler han å bare HODL.

Må gå et sted

Selv om Bitcoin ikke har vært alene i denne hausseoppgangen, da TSLA faktisk økte mer enn 675%, er ikke teknologibaksjer og BTC korrelert på noen måte.

Det vi ser akkurat nå er at begge de økonomiske eiendelene bare brenner og reagerer på pengetrykkingen som skjer, sa Jesse. Han fortsetter med å forklare hvordan lastene billioner dollar som helles ut i markedet måtte gå et sted.

I stedet for å gå til individene som faktisk trenger det, går det til folk som spekulerer i det. “Jeg tror vi kommer til å se enda mer stimulans komme,” og det også “vil bare bli strømmet til finansielle eiendeler,” sa Jesse.

Så hele oppkjøringen i markedene er mye av det, det er å gjøre av de samme grunnene – “folk vil bare komme seg ut av dollar. De stoler ikke på nasjonale valutaer. Federal Reserve sier at det er uendelige penger der ute. ”

Nå som folk forstår det, “pumper de kontantene inn i harde eiendeler som gir avkastning eller som er mer sannsynlig å ha verdi enn en fiat-valuta.”

Stor tilbakeslag

Selv i kryptomarkedet er ikke Bitcoin Profit Revolution den eneste eiendelen som pumpes, Ethereum har sett enda større gevinster på 465% i år.

DeFi er en annen historie som “vokser og blir en større del av økosystemet,” sa han, som igjen i stor grad skjer på Ethereum.

“Så det er en stor suksesshistorie som er i ferd med en større protokolloppgradering. Jeg tror fremtiden er ekstremt lys for Ethereum så vel som for Bitcoin. Og jeg tror det er en annen ressurs som folk bør se på hvis de leter etter noe annet for å komme inn i et kryptert rom. ”

Jesse Powell

Når det gjelder all lovgivningsmessig kontroll, tror ikke Jesse at “det er en risiko for noen form for hastig klemme på markedet” ettersom regulatorer blir utdannet og bedre til å forstå risikoen, og hvis myndighetene prøver å knuse kryptovaluta. , “Det ville være et enormt tilbakeslag,” sa han.

Similar Posts