Bitcoin ETP-volumer vokste i oktober blant institusjonell etterspørsel

Crypto exchange-trading products (ETP), institusjonelle tilbud som sporer prisen på kryptoaktiva som Bitcoin og Ethereum, så volumene øke med over 2,2% denne måneden, ifølge en rapport fra CryptoCompare.

Dataene kommer etter hvert som institusjonell Bitcoin-adopsjon ble forsterket av forrige måneds BTC-kjøp på 375 millioner dollar av programvarefirmaet MicroStrategy og Square’s $ 50 millioner Bitcoin-innsats denne måneden.

Imidlertid så Grayscale, et av de eneste kryptofirmaene som utelukkende imøtekom akkrediterte og private investorer, et fall i verdiene til kryptotilbudene, noe som indikerer at ikke alt var bra i det institusjonelle kryptorommet.

Bitcoin-etterspørsel vokser på institusjonelle tjenester

CryptoCompare bemerket at de beste ETP-produktene etter markedsverdi inkluderte Grayscales Bitcoin-tillit (5,8 milliarder dollar) og Ethereum-tillitsprodukter (1,25 milliarder dollar), ETC-konsernets BTCE-produkt (60,1 millioner dollar) og Wisdom Tree’s BTCW-produkt til 34,5 millioner dollar.

Av disse var de største ETP-markedene etter gjennomsnittlig 30-dagers volum Grayscales GBTC / USD ($ 40,9 millioner). Etterspørselen etter Ethereum-tilbudet var neste på listen med 4,13 millioner dollar i daglig handelsvolum.

Rapporten sa at ETP-er med høyest avkastning de siste 30 dagene var ETC Groups (BTCE) Bitcoin ETP på 7,7% og BTCW av WisdomTree på 7,3%. Disse produktene overgikk spotmarkedet som hadde 6,6% avkastning sammenlignet med 30 dager før, la det til.

I mellomtiden opplevde Grayscales reseptfrie tilbud GDLC og ETCG de største 30-dagers tap i verdi blant de mest omsettede ETP-ene på henholdsvis -19,9% og -17,6%. “Grayscales produkter er generelt dårligere enn markedet,” heter det i rapporten.
Gråtoner ser turbulens

Når det gjelder markedsverdi, representerte Grayscales GBTC Trust Product den høyeste markedsverdien av alle ETP-produkter til 5,8 milliarder dollar. Dette ble fulgt av Ethereum Trust Product ETHE med en markedsverdi på 1,25 milliarder dollar. Rapporten la til:

“Med unntak av gråtoneprodukter er den største ETP etter markedsverdi nå ETC Groups BTCE-produkt med en markedsverdi på $ 60,1 millioner, etterfulgt av Wisdom Tree’s BTCW-produkt til $ 34,5 millioner.”

Crypto ETP-handelsaktivitet for ikke-otc-produkter har generelt gått ned de siste 30 dagene. Det samlede gjennomsnittet i oktober har vært 1,82 millioner dollar per dag – ned 28% sammenlignet med gjennomsnittet i september.

Med unntak av OTC-produkter har 3IQs QBTC-produkt som handles på Toronto Stock Exchange representert størstedelen av volumet i oktober (i gjennomsnitt $ 816 000 per dag).

I mellomtiden representerte ETCGroups Bitcoin ETP (BTCE) også en betydelig andel av volumet ($ 599k / dag i gjennomsnitt i oktober), som handlet på Deutsche Boerse XETRA, konkluderte rapporten.

Bitcoin ETP-volumer vokste i oktober blant institusjonell etterspørsel
Bitcoin

Bitcoin, som for tiden er rangert som nr. 1 etter markedsverdi, har økt 2,82% det siste døgnet. BTC har en markedsverdi på $ 218,21B med et døgnvolum på $ 29,1B.

Similar Posts