|

Bitcoin Cash, Tezos, IOTA-prisanalyse: 2. oktober

Etter å ha vært vitne til å kjøpe sentiment da 4. kvartal startet, var den bullish trenden plutselig blitt usikker og vendte tidevannet for flere altcoins. Bitcoin Cash mistet nesten 4% av verdsettelsen siden i går, noe som signaliserte den kortsiktige perioden som trender lavere enn på lang sikt.

Mens for IOTA og XTZ var effekten av kryptomarkedet blodbad mer fremtredende. I skrivende stund mistet de to altcoins mer enn 8%, da bjørnene fortsatte å marsjere videre.

Bitcoin Cash [BCH]

Etter å ha falt ned til $ 220,81-nivå i skrivende stund, syntes Bitcoin Profit  å være på vei mot støtten til $ 211,886, den digitale eiendelen mistet nesten 4% siden i går.

Bitcoins forhandlede mynt kjempet for å stoppe salgspresset, med prisen som gikk tilbake til sin umiddelbare støtte på $ 220,047. Relative Strength Index på 37 skildret en endring mot et salgssentiment, da det raskt stupte under nøytral sone.

Parabolic SAR signaliserte også en bearish trend da de stiplede linjene svevde over lysene. Det bearish scenariet gjorde det lite sannsynlig at BCH kunne holde i bunnen gitt dagens salgspress.

En gradvis nedgang mot neste støtte på 211,86 dollar er fortsatt et sannsynlig scenario før prisene blir sett tilbake.

Tezos [XTZ]

Tezos registrerte et tap på over 8% ved pressetiden, og slo seg raskt sammen med den markedsbearbeidende trenden for dagens handelsøkt.

Imidlertid holdt ikke alle indikatorene investorene bekymret, ettersom Bollinger-bandet ikke viste noen signifikant økning i volatilitetsnivået, og utelukket ytterligere massive bearish svinger. Hvis bandene ser ut til å komme sammen de neste dagene, kan det forventes en kort konsolidering av prisene langs det nåværende støttenivået på $ 2.086.

Men MACD-indikatoren var på siden av bjørnene, og viste en bearish crossover, da MACD-linjen dykket under signallinjen. Mens et øyeblikkelig fall mot neste støtte på $ 1,8 var svært lite sannsynlig på kort sikt, er en omvendt tidevann fra den nåværende støtten et annet mulig scenario når den nåværende markedsskrekket avtar.

I andre nyheter har Blockchain-fokusert VC-firma Draper Goren Holm nylig investert i Tezos Stable Technologies (StableTech), stiftelsen for DeFi på Tezos.

IOTA

IOTA-markedet var også vitne til en kraftig trendomgang i går og tapte over 8% og ble handlet til $ 0,262 ved pressetiden.

Awesome Oscillator med sin bearish tvillingtopp oppsett over nulllinjen, med den andre toppen lavere og lukking i røde søyler viste også en økning i salgspresset. Aroon-indikator gjorde en bearish crossover, med Aroon Down (blå) som steg over Aroon Up (oransje).

De tekniske indikatorene antydet sterkt at det var selgere som tok IOTA-markedet, og investorer burde vente på en gjenvinning av $ 0.248 støttenivå før de tok en kjøpsbeslutning de neste dagene.

Similar Posts